Vi har flyttat! Ny adress är Myrgatan 10 ( vid speedwayrondellen, gamla Ritz, Annikas Hudfix fd lokal).

Om oss

VI FINNS HÄR FÖR DIG!

Carin

Anna

Avesta salongen har lång erfarenhet inom klippning, färg, hårförlängning/förtjockning mm


Vi utför allt inom branschen, så som klippning, färgning, slingor, uppsättning, make up, extensions och mycket mer.
Vi gör alltid ett noga utfört arbete för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och lämna salongen med en ny, fin frisyr.

Vi hjälper nu dig som drabbas av cancer och andra hårsjukdomar med ditt yttre. Vi erbjuder peruker och hårdelar från märkena Toupémas Belgal och Belle Madame center i Sverige AB. Vi tar emot rekvisitioner från landstinget.

Vi provar ut, klipper in och ger dig tips och råd. Varmt välkommen att boka en konsultation. Prata med Carin.

Hårförlängning

Vi jobbar med exklusivt löshår av märket Hairtalk.  Mer info om håret och tekniker på www.hairtalk.se. För frågor, prisinformation samt vad som är möjligt att göra med just ditt hår, kontakta salongen för bokning och konsultation.  

Hårologi betyder läran om håret.


Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner.
Ett sunt hår är ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet, där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologikonceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring. Det är därför kombinationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiellt i vår strävan efter vackert hår.
Läs mer om Hårologi